KIBO

KIBO er et nytt norsk merke som ble etablert i 2021. I den første kolleksjonen presenterer vi pannebånd og halser i 12 ulike farger. Fleecen vi har valgt til vår produksjon er en eksklusiv, myk, tykk og kompakt tekstil, med god fylde og motstand. Akkurat slik vi mener en god fleece bør være. Den er laget av 100% polyester med mekanisk stretch, som betyr at den ikke behøver elastan for å være bevegelig. Mekanisk stretch gir tekstilet bedre pusteevne, gjør den betydelig mykere og gir mindre rynker og krøller.

Fleece er et meget lett og kløfritt materiale og er ett av de mest varmeisolerende. Den er stort sett uovertruffen i isoleringsegenskaper på grunn av dens høye luftinnhold (kun luft kan varmeisolere). Den er også «hydrofob» hvilket betyr at den tørker meget hurtig, og er også varmeisolerende når den er våt. Den kan oppsuge ca 1% av sin egen vekt i vann. Den er også «åndbar», det vil si svettetransporterende. Svette transporteres hurtig ut til overflaten og fordamper.

I et vær-og-vind land som Norge er dette et helårs produkt, og derfor har vi plukket ut farger for alle sesonger. Disse vil holde deg varm på fjellet, i byen, på landet og ved vannet hele året. I tillegg mener vi det er den perfekte gaveartikkel; Varm en du er glad i…

Hvorfor KIBO?

Innehaveren av KIBO hadde sin barndom og oppvekst i den norske fjellheimen i Hallingdal. Fjellet er det naturelementet som ligger hennes hjerte nærmest. Da navnet skulle skapes, og dette er produkter til utendørs bruk var fjellet det som første som kalte. Tankene gikk tilbake til da hun var en 18-år gammel jente og besteg Kilimanjaro sammen med sin far og søster. En tur som tok en uke, og endte på Uhuru Peak 5895 m.o.h på toppen KIBO, verdens høyeste frittstående fjell.

Produktene er one-size og skal vaskes på 30 grader og ikke tromles.
Vi håper du får stor glede av våre pannebånd og halser!