Om Kibo

KIBO er et norsk merke som ble etablert i 2020. Vi hadde vår første produksjon i 2021, og siden da har vi utviklet merkevaren til å bli en av de ledende leverandørene av fleece tilbehør i Norge. Vi produserer vår helt egne KIBO original fleece, som opprettholder våre krav til dine behov, kvalitet, estetikk og komfort. Fleecen er en eksklusiv, tykk tekstil, børstet for mykhet og med god fylde og motstand. Akkurat slik vi mener en god fleece bør være. Den er laget av 100% polyester med mekanisk stretch, som betyr at den ikke behøver elastan for å være bevegelig. Den har optimal varme-til-vekt ytelse, puster og tørker raskt. 

Fleece er et kløfritt materiale og er ett av de mest varmeisolerende. Våre produkter er i tillegg konstruert med to lag for å fange inn varmen på de blåste dagene.

I et vær-og-vind land som Norge er dette et helårs produkt, så derfor har vi farger for alle sesonger i sortimentet. Uansett hva aktivitetspreferansene dine er, holder KIBO deg varm, enten du er på fjellet, i byen, på landet eller ved vannet.

Hvorfor Kibo?

Innehaveren av KIBO, Mie Torset Argel, hadde sin barndom og oppvekst i den norske fjellheimen i Hemsedal. Fjellet er det naturelementet som ligger hennes hjerte nærmest. Da navnet skulle skapes, og dette er produkter til utendørs bruk, var fjellet det som første som kalte. Tankene gikk tilbake til 2002, da hun var en 18-år gammel jente og besteg Kilimanjaro sammen med sin far og søster. En tur som tok en uke, og endte på Uhuru Peak 5895 m.o.h på toppen KIBO, verdens høyeste frittstående fjell.